Vilkår og betingelser.

1.​ Lejer skal være fyldt 18 år og myndig.

2. ​Når aftale er indgået fremsender Thailandsrejser lejeaftale til godkendelse.

3.​ Godkendelse af kontrakten sker ved at bekræfte via mail eller Facebook med følgende sætning. ´´Jeg godkender lejeaftalens betingelser´

4.​ 50% af lejeprisen betales som depositum ved bestilling og de sidste 50% betales 3 uger inden ankomst til lejemålet.

5.​ Ved ankomst til lejemålet vil du blive mødt af en repræsentant fra Thailandsrejser. Boligen vil blive præsenteret, aftaler gennemgås og nøgler udleveres.

6.​ Lejer er løbende gennem hele lejeperioden forpligtet til at holde det lejede forsvarligt rent. Rengøring kan tilkøbes efter ønske

7.​ Lejer er ansvarlig for lejemålet. Lejer er forpligtet til at erstatte alle skader forvoldt som følge af lejers eller dennes ledsageres brug af det lejede. I det tilfælde at der i lejeperioden opstår skader på lejemålet eller lejemålets, inventar er lejer forpligtet til straks at indberette til Thailandsrejser om skadens omfang.

Skader forvoldt af lejer eller dennes ledsagere vil blive bedt erstattet inden lejeperiodens afslutning. 

8.​Reklamationer over fejl og mangler ved det lejede skal meddeles til Thailandsrejser straks efter ankomst. Reklamationer skal specificeres og vedhæftes billeddokumentation. Lejer er forpligtet til at give udlejer en rimelig frist til udbedring af eventuelle fejl og mangler. Lejer er ligeledes forpligtet til at bidrage til at undgå forværring af eventuelle skader.

9.​Covid-19

Lejer er selv ansvarlig for udgifter i forhold til Corona restriktioner eller smitte. Kunden er selv ansvarlig for at have en gyldig rejseforsikring.

Kunden er selv ansvarlig for at være informerede om nyeste opdaterede covid-19 restriktioner. Kunden har Ikke krav på økonomisk kompensation ved tilfælde af Covid-19 smitte, inden afrejse eller under rejsen. Kunden har ret til et tilgodebevis af samme beløb, hvis udenrigsministeriets rejseguide fraråder unødvendige rejser til Thailand.

Boliger til leje

Kontakt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Thailandsrejser

Vi er et dansk rejsebureau med speciale i udlejning af ferieboliger i Hua Hin Thailand

Bankforbindelse: Nordea

Kontonummer: 9027465177​

Kontakt​info

​Thailandsrejser

Juelsmindevej 34, 2610 Rødovre

Find vej

​Telefontid alle ugens dage kl. 10.00 – 20.00

 Følg med på Facebook