Udflugter

Pa La-U Vandfaldet og Monsoon Valley vingård.

Tag på en smuk natur udflugt til det populære vandfald Pa la-u. Udflugten til Pa La-u byder på smuk natur, og en flot gåtur op af vandfaldet. Ved vandfaldets 4 etape, kan man bade i vandfaldet samt få massage under vandfaldet, derfor er det vigtigt at huske badetøj hvis dette ønskes. Der svømmer samtidig fredelige fisk i vandfaldet, man kan fodre med mad købt ved vandfaldets begyndelse.


Efter et smukt besøg ved Pa La-u , fortsætter turen i naturens tegn. Monsoon valley er en ualmindeligt smuk vingård lokaliseret i et bjerg tæt ved Hua Hin. Monsoon valley dyrker deres egen vin med druerne fra deres store vinmarker, og her vil være mulighed for vinsmagning til de tørstige, eller en god frokost til de sultne. Dette er den perfekte udflugt til grupper der elsker naturen, en smuk gåtur, eller vinsmagninger. ​

​Pris:

2-3 Personer: 640,- per person

4-6 Personer: 510,- per person

7+ personer: 470,- per person.

OBS: turen er ikke velegnet til gangbesværede, men det kræver ikke en optrænet kondition for at kunne deltage på udflugten.

Riwer Kwai / Dødens jernbane.

Historien om Riwer kwai eller som den også kaldes ´´dødens jernbane´´ er en af de mest blodige i Thailands historie. Historien har sine rødder fra 2. verdenskrig med opførelsen af en togbane på bjergsiden langs floden Riwer Kwai. Det menes at over 100.000 arbejdere mistede livet under opførelsen af jernbanen, hvor til den har fået navnen ´´dødens jernbane ´´

Trods den blodige historie, er Riwer kwai i dag en naturskøn oplevelse, og en af thailands største seværdigheder. Udover en togtur på jernbanen langs bjergsiden, får du mulighed for at krydse broen over floden riwer kwai, samt besøg et på riwer kwai Museét. ​

Pris:
4-6 personer: 1195,- per person
7+ Personer: 995,- per person.

Abebjerget / Hua Hin rundtur

Hua Hin byder på mange smukke områder, og her vil du blive vist de største seværdigheder det centrale Hua Hin har at byde på. Abebjerget er kendt i hele Thailand for den store mængde af vilde aber, som lever frit på bjerget.

Aberne lever frit og man kan derfor med samvittigheden i behold, besøge og opleve disse spændende dyr. Udover abebjerget, vil turen gå forbi det ikoniske clocktower, tog stationen samt Hua Hin tempel.

​Pris:
2-3 Personer: 640,- per person
4-6 Personer: 510,- per person
7+ personer: 470,- per person.​

Phraya Nakhon Cave

Denne udflugt tager dig til den naturskønne nationalpark i Sam Roi Yot. Sam Roi Yot nationalpark byder på smuk natur, med Phrayanakorn grotten som nationalparkens hovedattraktion. Grotten er et vigtigt nationalt monument, og når klokken rammer 12, lyses grotten op af et smukt skær igennem grottens åbning i toppen. Efter grotten besøger vi den smukke strand Dolphin Bay, hvor vi vil spise en bid mad, samt der vil være mulighed for at bade.

Pris:
2-3 personer: 650,- per person
4-6 personer: 550,- per person
7+ personer: 490,- per person

OBS: turen er ikke velegnet til gangbesværede, men det kræver ikke en optrænet kondition for at kunne deltage på udflugten.

Kui Buri National Park

Har du altid drømt om at se vilde elefanter i deres eget element? Kui Buri National park byder på en stor mængde vilde elefanter, hvor du derfor vil besøge dem i deres naturlige element.

Elefanterne i denne park er vilde, derfor bliver man også af sikkerhedsmæssige årsager kørt rundt i safari biler med en guide. Denne udflugt er den perfekte løsning hvis du ønsker at opleve er af verdens mest prægtige dyr i deres rette omgivelser.

Pris:
2-3 Personer: 1100,- Per person.
4-6 personer: 980,- Per person
7+ personer: 910,- Per person ​

Khao Luang Cave / Det flydende marked

Denne historiske og yderst smukke udflugt, bør ingen snyde sig selv for under deres besøg i Thailand. Denne udflugt byder på to stop, hvor det første er den ikoniske grotte Khao Luang. Khao Luang Grotten er en af Thailands mest hellige og budhistiske steder. Grotten byder på smukke statuer, flotte udskæringer, og ikke mindst et guddommeligt lys fra grottens åbning når klokken rammer 12. Udover grotten vil du ligeledes kunne opleve store mængder vilde aber omkring grotten.

Næste stop er Thailands ældste og mest ikoniske flydende marked kaldet Damnoen Saduak. Damnoen Saduak er en smuk, historisk og kulturel oplevelse man ikke må snyde sig selv for under et besøg i Thailand. Du vil blive sejlet igennem markedet, med mulighed for at handle langs kajen, som man gjorde i det gamle Thailand. Denne udflugt er det perfekte valg for alle der ønsker at opleve thailand som thailand bør opleves.

Pris:
2-3 Personer: 1300,- per person
4-6 personer: 1150,- per person
7+ personer: 1050,- per person.

Boliger til leje

Kontakt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Thailandsrejser

Vi er et dansk rejsebureau med speciale i udlejning af ferieboliger i Hua Hin Thailand

Bankforbindelse: Nordea

Kontonummer: 9027465177​

Kontakt​info

​Thailandsrejser

Juelsmindevej 34, 2610 Rødovre

Find vej

​Telefontid alle ugens dage kl. 10.00 – 20.00

 Følg med på Facebook