Om Hua Hin

Kongens by, bjerg by, strand by, ja kært barn har mange navne, men det primære navn er Hua Hin. Hua Hin er en smuk by, omringet af en lang bjergkæde på den ene side, og en smuk kyst på den anden side.

Hua Hin ligger ud til den thailandske golf, og derfor vil man kunne sidde i bjerge og kigge ud over vandet, eller sidde ved stranden og kigge udover bjergene.

Hua Hin byder på alt fra historiske udflugter, til de mest naturskønne omgivelser med både grotter, vandfald og vilde dyr.

Hua Hin byder på flere ubeskrivelige områder, hvert sit område har sin charme, men en ting er sikkert, alle områderne er charmerende på hver sin måde. Hua Hin, byder på flere ikoniske markeder så som Hua Hins Centrale natmarked og det ikoniske Cicada Market, samt de to Madmarkeder Baan Khun por og Tamarind marked, og alle ligger indenfor en radius af 10 minutters kørsel.

Hua Hin byder ligeledes på et bredt udvalg af Restauranter, du vil i Hua Hin kunne få både Wagyu Bøffer, Autentisk Thailandsk mad, sushi, seafood, eller sagt på en anden måde, alt hvad hjertet kan begære, og endda til en yderst fornuftig pris.

Festlivet i Hua Hin er opdelt i flere områder, hvilket betyder man både kan opsøge områderne, eller holde sig på behørig afstand og blot nyde de smukke omgivelser Hua Hin har at tilbyde.

Til de shopping glade så byder Hua Hin ligeledes på 2 Shopping centre som begge er større end Danmarks største shopping center. Eksempelvis er Shopping centeret Bluport ca. 3 x så stort som Danmarks største Shopping center Rødovre Centrum.

hvis ikke vi stopper os selv, kan vi bruge yderligere 10.000 ord på at tale om Hua Hin i positive vendinger, men sandheden er at Hua Hin skal opleves, og igennem Thailandsrejser får du den ekspertviden i netop Hua Hin, der sikre at din første ferie til Hua Hin næppe bliver den sidste.

Boliger til leje

Kontakt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Thailandsrejser

Vi er et dansk rejsebureau med speciale i udlejning af ferieboliger i Hua Hin Thailand

Bankforbindelse: Nordea

Kontonummer: 9027465177​

Kontakt​info

​Thailandsrejser

Juelsmindevej 34, 2610 Rødovre

Find vej

​Telefontid alle ugens dage kl. 10.00 – 20.00

 Følg med på Facebook